Bezglutenowy makaron ryżowy (pełnoziarnisty) MUSZLA (Gnocchi Sardi) BIO - 250g - FabijańscyPowiększ do pełnego rozmiaru

Bezglutenowy makaron ryżowy (pełnoziarnisty) MUSZLA (Gnocchi Sardi) BIO - 250g - Fabijańscy

Bezglutenowy, bezjajeczny makaron ryżowy pełnoziarnisty polskiej marki Fabijańscy

Więcej szczegółów

Chwilowy brak

9,99 pln

Dodaj do koszyka

  • Pełnoziarnista muszla ... ryżowa : ) Dla osób lubiących makaron, ryż i przede wszystkim eko posiłki ...

    Skład: ekologiczna mąka ryżowa (ryż brązowy), woda źródlana

    Kraj pochodzenia: Polska

    Sposób przygotowania:

    Zagotuj dużą ilość wody, an całe opakowanie makaronu 4-5 litrów. Wody ma być tyle, by makaron podczas gotowania pływał swobodnie. Osól wodę jak lubisz, dodaj łyżeczkę oleju roślinnego. Do mocno gotującej się wody wrzuć makaron, zamieszaj i gotuj do miękkości - 15-25 minut, al dente - 9-10 min. W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej zimną wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu. SMACZNEGO!

    Napisz swoją opinię

    Bezglutenowy makaron ryżowy (pełnoziarnisty) MUSZLA (Gnocchi Sardi) BIO - 250g - Fabijańscy

    Bezglutenowy makaron ryżowy (pełnoziarnisty) MUSZLA (Gnocchi Sardi) BIO - 250g - Fabijańscy

    Bezglutenowy, bezjajeczny makaron ryżowy pełnoziarnisty polskiej marki Fabijańscy

    Napisz swoją opinię

    Inni klienci kupowali również: